FC Fredericia spillede i det store hele en god kamp mod AaB, men nordjyderne var mere skarpe foran mål. Det blev forskellen på de to hold en aften, hvor FC Fredericia havde stor ære af kampen.

Fredag aften tabte FC Fredericia 3-2 til AaB efter ellers at have været foran 1-0, men siden kom nordjyderne i gang og endte med at vinde kampen, som kunne være gået begge veje.

– Det var en super kamp, synes jeg. Det var to hold, der udfordrede hinanden, og det var svært at forsvare sig mod, og der var en del skud på mål. Det var en kamp, hvor spillerne skulle være opmærksomme hele tiden, med og uden bold. Jeg var tilfreds med at se os levere på det niveau, men jeg er virkelig irriteret over, at vi ikke fik noget med, siger FC Fredericias cheftræner, Michael Hansen.

https://keepers.dk/

To af AaB’s mål blev scoret efter standardsituationer. Det var ikke tilfredsstillende for Hansen.

– Det er irriterende. Det minder mig om, at vi for et halvt år siden også lukkede to mål ind på standarder mod dem. De er skarpe på det, og det vidste vi godt. Vi kan bide skeer med dem i den enkelte kamp, men vi manglede lige det sidste. Vi havde egentlig rigeligt med muligheder til at få noget med, men kvaliteten manglede lidt der, forklarer Michael Hansen.

På FC Fredericias offensive dødbolde lignede det også, at der var taget højde for AaB’s styrke i luftspillet, da der blev udført en del korte hjørnesparksvarianter.

– Det var både derfor, men også fordi, at det er der, hvor vi er gode. Der er ingen tvivl om, at AaB er et af rækkens bedste hold til den del af spillet, slår Hansen fast.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Med nederlaget er FC Fredericia nu 12 point efter AaB, og løbet om at være en del af den absolutte top synes derfor kørt.

– Har det været startet? spørger Michael Hansen retorisk.

Måske hvis I havde vundet…

– Ja, og det gjorde vi ikke, slutter Michael Hansen.

FC Fredericia løber på banen igen næste lørdag på udebane mod Næstved.