Fredericia forbereder sig på at være vært for noget stort. Lørdag den 5. august åbner Monjasa Park dørene for Danmarks største YouTube-event. Bag arrangementet står ProdigyDK, en populær YouTube-personlighed med over 86.900 abonnenter. Det særlige ved eventet er, at alle indtægter vil gå til velgørende formål, nærmere bestemt til Wings for Life.

Wings for Life er en non-profit organisation, der indsamler midler til forskning i helbredelse af rygmarvsskader. Organisationen er kendt for deres globale begivenhed “Wings for Life World Run”. Nu har danskerne endnu en mulighed for at støtte dette vigtige arbejde.

I en YouTube-video, optaget på Monjasa Park, forklarer ProdigyDK om det kommende arrangement.

– Der kommer 31 YouTubere. Alle indtægter kommer til at gå til Wings for Life, siger de i videoen. Priserne for billetter til arrangementet er sat til 50 kroner for en ståplads og 100 kroner for en siddeplads.

Med så mange populære YouTubere samlet på ét sted er det en unik chance for fans at møde deres yndlings YouTube-personligheder. Og som ProdigyDK påpeger: – Overvej at kunne møde din ynglings YouTuber for kun 50 kroner.

I forbindelse med eventet vil der ikke blive solgt alkohol, men der vil uden tvivl være en rig mulighed for at nyde en sjov og underholdende dag, samtidig med at man støtter et vigtigt formål. Billetsalget starter allerede i aften kl. 19.00, billetter kan købes ved at klikke her.