Danmark havde ikke deres bedste dag på banen i kampen mod San Marino, men trak alligevel sikkert hjem med en 4-0-sejr i EM-kvalifikationspuljen.

Pierre-Emile Højbjerg bragte Danmark foran 1-0 efter 26 minutter med et velplaceret skud. Dette gav holdet den nødvendige selvtillid og momentum til at fortsætte med at presse på.

Joakim Mæhle fulgte op med endnu en scoring få minutter senere, hvilket bragte Danmark foran 2-0. Jonas Wind gjorde det til 3-0 i det 40. minut, hvilket næsten sikrede sejren for Danmark.

Morten Hjulmand og Nicolai Vallys fik deres landsholdsdebut i anden halvleg. Hjulmand var tæt på at få en drømmedebut, da han fik bolden i nettet efter 79 minutter. Men hans mål blev annulleret efter en VAR-gennemgang, der viste, at scoringen ikke skulle tælle.

Danmark skal nu forberede sig på en vigtig kamp mod Finland på søndag. Det er et topopgør i EM-kvalifikationspuljen, og en sejr vil bringe Danmark et skridt nærmere deltagelsen i det kommende Europamesterskab.