Der var klasseforskel på Danmark og Portugal i gruppefinalen. Danmark vandt 37-27 og tager maksimum point med over i mellemrunden, der starter på onsdag.

Der var ikke meget at rafle om. Danmark viste klassen, da det var nødvendigt mod det på papiret bedste hold i gruppen, udover Danmark.

Angrebsspillet har vaklet til tider, men det blev slået fast med syvtommersøm, at Danmark er, hvor de skal være. Bagkæden med Simon Pytlick, Mikkel Hansen og Mathias Gidsel gjorde, hvad der passede dem i første halvleg, og end ikke en fejlkendelse af dommerne, der overså, at Portugal havde for mange spillere på banen, kunne stoppe danskerne.

Ved pausen var stillingen 17-15 til Danmark, og bortset fra enkelte overtalssituationer var det fyraftenstid for Mikkel Hansen. Rasmus Lauge kom ind og dikterede det danske angrebsspil, der fortsatte med at være på et tårnhøjt niveau.

Portugal havde problemer med at score på Niklas Landin, og derfor tyede Portugal til at spille syv mod seks, men det nyttede ikke noget, da Gidsel straffede det med at score i tomt mål gang på gang.

Det endte derfor med en sikker dansk sejr på 37-27.