Den danske cykelrytter Kasper Asgreen var millimeter fra en sejr i endnu en etape i Tour de France, men måtte i sidste øjeblik se sejren glide fra sig.

Det er sjældent, at en etape i Tour de France er så tæt, at det kræver et målfoto for at afgøre vinderen. På denne etape var Asgreen og Mohoric så tæt på hinanden i spurten, at det med det blotte øje var næsten umuligt at skelne, hvem der krydsede målstregen først.

Målfotoet viste sig at være den afgørende faktor, da det med stor præcision kunne afgøre, at det var Mohoric, der havde fået sin forhjul over målstregen først. Selvom Asgreen var utrolig tæt på, var det ikke nok til at sikre sejren i denne omgang.

Ben O’Connor fra Australien kom ind på en tredjeplads, efter han forsøgte at køre fra Asgreen og Mohoric blot 500 meter fra mål. Hans indsats viste sig dog ikke at være nok til at indhente de to førende ryttere, og han måtte nøjes med tredjepladsen i etapen.

Asgreen kan dog trøste sig med, at han vandt gårdagens etape gennem en nervepirrende spurt efter en lang dag i udbrud. Asgreen og hans konkurrenter dannede en stærk front, der arbejdede sammen for at skabe afstand til hovedfeltet.

I spurten viste Asgreen sin imponerende styrke og taktiske snilde, ved at holde sine konkurrenter bag sig og sikre etapesejren.