Hos Overgaard Wood er det ikke bare bæredygtighed og godt håndværk, der er i fokus – det handler også om at skabe døre, der passer præcis til kundens hjem og behov. Med mulighed for at få speciallavede hoveddøre i egetræ og indvendige døre i både douglasgran og egetræ, tilbyder virksomheden døre, der både er smukke og funktionelle.

En af Overgaard Woods mest efterspurgte løsninger er hoveddøre i egetræ, der både er kendt for deres holdbarhed og æstetiske kvaliteter.

– Egetræ er et fantastisk materiale til hoveddøre, fordi det både er robust og tidløst. Vi oplever en stigende interesse fra kunder, der ønsker en unik hoveddør, som er skræddersyet efter deres præcise ønsker, siger CEO Helle Kristiansen.

Virksomheden tilbyder desuden muligheden for at få designet en helt personlig hoveddør i samarbejde med deres egne designere.

– Vores kunder kan komme til os med deres ideer og ønsker, og så sørger vi for at skabe en dør, der passer præcist til deres hus. Vi har allerede gennemført flere spændende projekter, hvor vi har skabt helt unikke løsninger, fortæller salgschef Michael Sørensen.

Indvendige døre i douglasgran og egetræ

Overgaard Wood arbejder ikke kun med hoveddøre, men også med indvendige døre i både douglasgran og egetræ. Disse døre kan også tilpasses kundens behov og bliver lavet på mål, hvilket gør dem til en ideel løsning for dem, der søger noget særligt til deres hjem.

– Douglasgran har en smuk struktur og lys farve, mens egetræ er kendt for sin styrke og varme farvetoner. Begge materialer er perfekte til indvendige døre, som både skal være funktionelle og æstetisk tiltalende, forklarer produktionschef Frederik Sørensen.

Snedkerdøre skabt på mål – kvalitet fra egen produktion

Alle døre fra Overgaard Wood bliver produceret i virksomhedens egen snedkerværksted, hvor der er fokus på godt håndværk og materialer af højeste kvalitet.

– Vores døre bliver lavet på mål, og vi sikrer, at hver eneste dør lever op til vores kunders forventninger. Hvert projekt er unikt, og vi gør os umage for at sikre, at både design og funktion går op i en højere enhed, siger Michael Sørensen.

Samarbejdet med virksomhedens egne designere giver kunderne mulighed for at få skabt en dør, der ikke blot er et praktisk element i hjemmet, men også et kunstværk i sig selv.

– Det er en stor fordel, at vi har vores egne designere og produktion in-house. Det betyder, at vi kan følge hele processen fra idé til færdigt produkt, og det sikrer den høje kvalitet, som vores kunder forventer, understreger Helle Kristiansen.

Fremtiden for døre hos Overgaard Wood

Med deres unikke tilgang til dørproduktion er Overgaard Wood godt positioneret til at fortsætte med at levere specialdesignede løsninger i egetræ og douglasgran.

– Vi ser en stigende efterspørgsel på håndlavede døre, der kombinerer æstetik og holdbarhed, og vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder netop det, afslutter Helle Kristiansen.

Med et skarpt fokus på bæredygtighed, kvalitet og individualitet fortsætter Overgaard Wood med at skabe døre, der ikke blot beskytter hjemmet, men også giver det en personlig og elegant indgang.