Sydøstjyllands Politi er kommet med en opdatering i sagen om hundelufteren, der skred ned ad en skrænt i Trelde mandag aften.

I en dramatisk vending mandag aften blev TrekantBrand kaldt ud til en redningsaktion i Trelde, hvor en hundelufter havde fundet sig i en farlig situation efter at være gledet ned ad en skrænt. Udrykningskøretøjer fra Fredericia ankom til stedet med stor opmærksomhed fra lokalsamfundet, ivrige efter at sikre mandens sikkerhed.

Ulykken fandt sted tæt på Trelde Næs, umiddelbart før området ved campingpladsen, hvor en 68-årig mand fra lokalområdet var ude at gå tur med sin hund. I et uheldigt øjeblik gled han ned ad skrænten, hvilket nødvendiggjorde en øjeblikkelig redningsaktion.

På stedet var der indsatsledelse fra politiet samt adskillige udrykningskøretøjer for at varetage redningsaktionen. Vagtchefen hos Sydøstjyllands Politi forklarede, at det var mere praktisk at evakuere manden ved hjælp af en båd end at forsøge at få ham op ad skrænten igen.

Politiet er tirsdag kommet ned en opdatering, hvor de oplyser, at den 68-årige mand, efter at være blevet reddet, var lettere afkølet men ellers uden større skader. Han blev tilset af sundhedspersonale på stedet og kunne senere på aftenen vende tilbage for at hente sin bil og hund.