Dennis Kappel fra Vinoble i Danmarksgade og Daniel Huusmann fra Fredericia Isenkræm er gået sammen om årets julegaver til erhvervslivet. Kombinationen af vinhandlerens vin, chokolade, godter og isenkræmmerens design-, køkken- og store produktudvalg skal give gode bud på årets julegaver.

Smilene er store hos de to fredericianske detailhandlere og samarbejdet ser de frem til. Ideen opstod sidste år, men i år bliver den eksekveret.

»I år har Dennis og jeg valgt at gå sammen om at lave erhvervsjulegaver. Jeg synes tit, at jeg har manglet det med at kunne blande forskellige kundetyper. Det kan vi sammen,« siger Daniel Hussmann og bliver suppleret af Dennis Kappel.

»Jeg har valgt at gå ind i samarbejdet, så budet på personalegaven bliver bedre og lidt ud over alkoholen. Daniel og jeg talte allerede sammen sidste år om, men nåede ikke at eksekvere det, men da vi tog snakken i år, kom vi hurtigt i hus,« siger Dennis Kappel.

Hør i filmen her, hvad årets hit kunne være indenfor vin, chokolade, rom, gin, cognac, pander, træfigurer, wellness og meget mere – og så slår årets julegavemakkerpar fast, at det bliver lokalt og personligt.

Se kataloget her

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer