Vagtchef Hans Hoffensetz fra Sydøstjyllands Politi kunne søndag morgen indlede med at fortælle om en vild hændelse med en vanvidsbilist.

– Kl. 20.00 på vej mod Kolding fra den Sønderjyske Motorvej, bliver en civil politibil overhalet af en personbil med utrolig høj hastighed. Politibilen prøver først at få personbilen til at holde ind, man eftersætter personbilen med udrykning. Det hjælper ikke. Da personbilen nærmer sig den vestlige del af Kolding, kører personbilen over for samtlige røde lys, og da man kommer til krydset mellem Vejlevej og Esbjergvej forårsager personbilen et færdselsuheld, da en part 2 bremser hårdt, for ikke at ende i sammenstød med den omtalte vanvidsbilist. Da man bremser hårdt op ender en part 3 med at påkøre part 2. Heldigvis kommer ingen til skade, fortæller Hans Hoffensetz og fortsætter:

– Personbilen fortsætter dernæst videre ud mod Nørremarksvej i Kolding, hvor endnu en patruljevogn følger efter personbilen. Tilsidst ender man ude på Skovvejen, hvor føreren af den omtalte personbil viser sig at være en 23-årig mand fra Aarhus. Han flygter til fods fra Skovvejen, hvor man får løbet ham op. Da man får ham anholdt, viser han sig at være påvirket af narkotika, og være i besiddelse af hash til eget forbrug. Sydøstjyllands Politi oplyser, at de håber på at kunne få konfiskeret køretøjet den 23-årig mand kørte i.

Klokken 23.07 må politiet en tur til Bræddehytten i Danmarksgade, Fredericia. Politiet er kaldt til en voldssag foran værtshuset, og det viser sig også, at en 33-årig mand har været i en voldsom diskussion med en 47-årig mand. Diskussionen udvikler sig til vold, da den 33-årig mand leverer et knytnæveslag til ansigtet på den 47-årige mand. Det resulterer i en flækket læbe. Den 33-årig mand bliver nu sigtet for vold, fortæller vagtchefen.

-Senere får vi en melding om indbrud på Lunddalvej i Erritsø, Fredericia. Men det der skulle være et indbrud, der gjorde beboerne nervøse, viser sig at være en havedør, der ikke er lukket, fortæller Hoffentsetz og fortsætter i Fredericia:

– Klokken 23.02 må vi en tur til Valmuevej i Fredericia, hvor en har anmeldt, at der er en smadret rude i boligen. Det viser sig dog at være beboeren selv, da denne havde glemt sin nøgle.

– Igen må politet en tur til Fredericia, hvor der er begået indbrud i et maskinhus på Follerupvej. Ejerne har været væk fra fredag kl.18.30 til lørdag morgen kl.6.00, imens er der stjålet et gps-anlæg og en pc-skærm. Der er stjålet for en værdi á hele 40.000 kroner, fortæller Hans Hoffentsetz og slutter i Vejle Kommune:

– På Bressensvej i Vejle standser vi en 28-årig koldingenser, der viser sig at have stoffer i blodet, hvorfor han anholdes og sigtes for narkotikakørsel.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.■

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer