Vejle Boldklub følte, at de kunne have fået mere med mod Brøndby, som de spillede uafgjort mod, men personlige fejl kostede, konkluderede træner Carit Falch.

De var bagud og foran, og det hele endte 2-2. Det blev status for VB efter opgøret i Nørreskoven mod Brøndby, der chokstartede med at komme foran efter få minutter, da Mikael Uhre løb igennem Vejles højre side og tog turen ind i feltet og lagde bolden ind over Alexander Brunst. Det lykkedes græske Emmanouildis at udligne efter 35 minutter efter et indlæg fra Yamga, og i anden halvleg scorede Faghir til 2-1. Det lykkedes dog Brøndby at komme med et modsvar, da indskiftede Cappis scorede til slutresultatet 2-2. I slutminutterne havde begge hold chancer til at score, men ind kom bolden ikke mere i opgøret-

– Spillerne var irriterede, og det er den rigtige følelse at have. At vi kan være det efter en kamp mod Brøndby er kun fordi vi præsterede godt nok til at vinde. Vi har bygget på i forhold til den seneste kamp mod SønderjyskE, hvor vi ellers var i fremgang. Mod Brøndby skabte vi flere chancer, sagde Carit Falch.

Brøndby udlignede efter et hjørnespark, og flere gange var gæsterne farlige i den del af spillet. 

– Vi gav dem for mange hjørnespark, og vi var ikke dygtige nok til at dæmme op for det. Vi har fokus på det, da det er det, der afgører tætte kampe, forklarede Falch.

VB-træneren gav debut til Jerome Opoku, der få dage inden var blevet præsenteret på en lejeaftale for resten af sæsonen, og Carit Falch var fornøjet over det han så fra midtstopperen.

– Han klarede det rigtig flot og gjorde det godt i duellerne og kom i vejen for meget. Han var også fin på bolden og det er også noget ag det vi scoutede ham på, sagde Falch.

I første halvleg pressede Brøndby gevaldigt på. Inden udligningen fra VB kunne gæsterne have scoret flere gange, og det fik Carit Falch til at reagere i pausen.

– Vi talte om, at vores pres blev sat for tidligt. Brøndby var gode til at spille den ind i rummet mellem vores spillere. De kom med en masse fart og power, og blev giftige. Vi blev mere kompakte, og gik kun i presset, når momentet var til det i anden halvleg, sagde Carit Falch.

Næste gang VB skal i aktion er på søndag på udebane mod FC Midtjylland.