Vejle Boldklub spillede mandag aften første kamp efter fyringen af Carit Falch. Det skete på udebane mod FC Nordsjælland, der vandt 3-1.

Kortene var en blandet lidt anerledes, men profilerne på VB-mandskabet, Wahid Faghir og Allan Sousa, var stadig omdrejningspunktet offensivt, da vejlenserne gæstede Farum.

Ude af startopstillingen var til gengæld ikke Kevin Yamga, der blev erstattet af Kevin Custovic, og ude var også Jacob Schoop, der havde pådraget sig en skade og blev afløst af Hans Hollsberg.

Vejle kom skidt fra start. Allerede tre minutter inde i opgøret slog det norske talent, Andreas Schjelderup til og scorede til 1-0, og 20 minutter inde i opgøret fordoblede han føringen på et straffespark.

I anden halvleg fik Vejle bragt spænding tilbage i opgøret, da Wahid Faghir med en halv times tid igen reducerede til 2-1 på oplæg af Custovic. Der var derfor lagt op til en spændende afslutning på opgøret, men i kampens overtid lukkede og slukkede Oliver Antman, da han scorede til kampens resultat 3-1.

Med nederlaget er VB stadig på sidstepladsen i Superligaen.