Jesper Momsen Bertelsen fra Vejen-området skifter jobbet som daglig leder i GF Sønderjylland ud med en ny stilling som forretningsfører i GF TrekantOmrådet.

Starten på det nye år blev også starten på et nyt job for den forsikringsuddannede Jesper Momsen Bertelsen. 1. januar startede han nemlig som forretningsfører for GF Forsikring i Trekantområdet, hvor han også selv bor. Han behøver dog ikke at starte helt fra scratch, idet han i de seneste syv år har slået sine folder i GF Sønderjylland i Haderslev – senest som daglig leder.

I sit nye job vil Jesper Momsen Bertelsen bruge sin erfaring til at styrke GF TrekantOmrådets lokale fundament og sammen med klubbens medarbejdere sætte fokus på de muligheder og fordele, der er ved at vælge et lokalt forsikringsselskab.

– Jeg er rigtig glad for at arbejde i GF, fordi vi i de lokale klubber har meget indflydelse og medbestemmelse og dermed får mulighed for at finde gode løsninger til de lokale medlemmer. Og så er alt lige fra organisationen og de lokale klubber til medarbejderne og bestyrelserne gennemsyret af et helt særligt overskud – både til hinanden og til medlemmerne, siger Jesper Momsen Bertelsen og fortsætter:

– Derfor glæder jeg mig meget til at bidrage til den positive udvikling og udnytte de vækstmuligheder, der er i hele Trekantområdet, hvor jeg også selv er født, opvokset og bosat.

Når den 42-årige vejengenser ikke står i spidsen for den lokale GF-klub, nyder han at involvere sig i lokalsamfundet som fodboldtræner i Brørup Gymnastikforening og som næstformand i Brørup Hallernes bestyrelse. Og så har han sammen med sin kone, Britt Momsen Bertelsen, og parrets fire børn netop købt en byggegrund i Askov, hvor de i løbet af det kommende år vil bygge deres drømmehus.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer