Sydøstjyllands Politi og TrekantBrand var mandag aften til stede ved Gl. Havn i Fredericia. De fandt en motorcykel i havnen, og nu efterlyser de en ung mand, som er set smide motorcyklen i vandet.

Mellem lørdag og mandag klokken 16:00 har der været indbrud i et kælderrum på Lumbyesvej i Fredericia. Man har skruet et beslag af og stjålet en symaskine samt dåsesodavand. 

Sydøstjyllands Politi fik mandag klokken 21:08 en anmeldelse om, at der var smidt en motorcyklen i Gl. Havn. Den historie kan man læse her.

– En sort motorcykel blev smidt i havnen af en mand med lyst hår. Han var iført arbejdshansker, en Carhartt jakke, og så havde han joggingbukser på med hvide striber ned af benet. Han er set fra en båd, hvor anmelder kunne se en ung mand kom kørende på en motorcykel uden nummerplade, og anmelderen kunne se, at vedkommende gik fra stedet igen, siger vicepolitikommisær hos Sydøstjyllands Politi, Finn Ellesgaard.

Motorcyklen, der blev fundet. (Foto: AVISEN)

Det lykkedes efterfølgende TrekantBrand at få motorcyklen op igen, og via stelnummeret fandt man frem til ejeren, der kom og hentede den.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer