På rastepladsen i Hylkedal Øst har der været flere tilfælde af indbrud i autocampere. I nat lykkedes det Sydøstjyllands Politi at anholde to udenlandske mænd i sagen.

Politiet fik tirsdag en anmeldelse om, at der har været indbrud på en autocamper på rastepladsen Hylkedal Øst i tidsrummet tirsdag klokken 02:30 – 05:00, og igen i nat har der været indbrud på en autocamper på samme rasteplads. Det blev anmeldt klokken 03:51, og patruljer kørte derfor hen til området og undersøgte det nærmere.

– Vi gik fra Hylkedal Øst og hen mod TV Syds domicil, og kom forbi en dam, hvor der var en gerningsmand, der hoppede i for at skjule sig, men han skulle op og trække vejret, så det reagerede en af vores hunde på, og vi fik ham derfor anholdt. Den anden forsøgte at gemme sig i et andet vandhul, og han blev også anholdt. De er begge sigtet, og slå skal vi finde ud af, hvor mange indbrud der har været i autocampere i det seneste stykke tid. Der er tale om to udenlandske mænd, siger Ole Eckholdt fra Patruljecenter Syd.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.