Der var lørdag arrangeret et Street Cars-event I Gothersgade Syd. Bag arrangement stod Urbania Street Food, der havde fyldt området med over 40 sportsvogne, veteran- og superbiler, og det var noget, der trak folk til i sommervarmen.

Hele Fredericia by emmede af sommerstemning. I Danmarksgade ved Riddergade stod der en hoppeborg fra 123fest og minitoget var fyldt med voksne og deres børn og børnebørn, som de havde med på tur rundt i de fredericianske gader.

Ved cafeerne var der fyldt godt op både af lokale, men også turister, der skulle forsyne sig i sommervarmen. Længere nede af Gothersgade overfor Den Engelske Pub stod de første biler, og allerede der kunne man se, at der var stor interesse for bilerne. Alt lige fra bilentusiaster til kærestepar og børnefamilier stod og kiggede på bilerne, der fik stor opmærksomhed.

Særligt en af bilerne, en Ferrari der holdt ved Urbania Street Food, fik stor opmærksomhed, men også inde på J.B. Nielsens Plads, hvor der var Hyttemarked og flere biler, var der en del mennesker på den solskinsrige lørdag i Fredericia.

Se her et galleri:

[bsa_pro_ad_space id=6]