Socialdemokratiet: Samarbejde er vejen frem

Søren Larsen (A) ser ikke en splittelse i rød blok. Samarbejdet er intakt og dialogen er i centrum.

5

Det får ikke socialdemokratiets gruppeformand, Søren Larsen, til at ryste på hovedet, at Enhedlisten, Socialistisk Folkeparti og Alternativet har indgået valgforbund uden om Socialdemokratiet til KV21 i Fredericia.

– Jeg hæfter mig ved, at de ønsker at stå stærkere samlet, som tre mindre partier, og dermed forsøge at høste så mange mandater sammen som muligt. Samtidig ønsker de en centrum-venstre-borgmester, hvilket vi kun kan hilse velkommen. Generelt har vi et rigtig godt samarbejde, og det fungerer helt uden skyttekrige, derimod når vi i mål via dialog og godt samarbejde. Det er vejen frem, siger Søren Larsen.

Læs også: Splittelse i rød blok: Valgforbund uden S

Socialdemokratiet var ved valget i 2017 i valgforbund med Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti og De Radikale. Denne gang bliver det uden to af de partier.

– Vi har rent faktisk ikke travlt med valgforbund lige nu. Vi er meget fokuseret på at rydde op på rådhuset, og derfra må vi se, hvad tiden bringer. Vi har et godt samarbejde med De Radikale, så det kunne sagtens være med dem, at vi danner et kommende valgforbund.

I den borgerlige lejr har partierne indgået et bredt valgforbund. Måske opstår der også en borgerliste, Søren Haastrup har meldt sig ud af Alternativet og er ikke lukket for en ny liste.

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen (@jensjoernpedersen)
18:34 - 29. marts 2021 18:34

Søren, hvor er Anette, Lise, Christian, Bente, Ole Steen, Lars, Susanne, Turan, Tine, John og Finn?Det kunne være interessant at se deres mening? Eller er de bare staffage?

Allan Pertti Frandsen
Allan Pertti Frandsen
20:47 - 29. marts 2021 20:47

.

Sidst redigeret 20 dage siden af Allan Pertti Frandsen
Allan Pertti Frandsen
Allan Pertti Frandsen
20:52 - 29. marts 2021 20:52

Socialdemokratiet har ikke været bange for at dele magten i det nuværende byråd. I runde tal er 9 ud af 10 beslutninger i byrådssalen blevet taget i fuld enighed. Men i et valgår skal profilerne og forskellene mellem partierne jo tegnes op. Vores skønne Fredericia er heldigvis kendt for det brede samarbejde imellem byrødderne og deres partier. Det fortsætter forhåbentlig efter kommunalvalget i november.

Som fredericianer er jeg stolt over at bo i vores by og kommune og nyde godt af alle de fremskridt, som er blevet skabt igennem årtier, senest Byfornyelse 2018 – 2019 og Klimaplan 2020. Jeg har stor tillid til, at vi borgere til november vælger et byråd, som tager tråden og op fortsætter den positive udvikling af vores by og opland.

Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen (@jensjoernpedersen)
08:31 - 31. marts 2021 08:31

Tomme ord fra Søren Larsen?

Poul Rand
Poul Rand
18:58 - 8. april 2021 18:58

Det er nemt at dele magten når man har placeret opposition som nikkedukker på mindretals poster. Hvordan kan de nuværende byråd der rydde op når de ikke kunne holde orden?. Der skal nye eller eksterne kræfter til.