Billetsalget til Fredericia Teaters ”Shu-bi-dua – The Musical” i Fredericia og København går helt forrygende. Det er den hurtigst sælgende forestilling i Fredericia Teaters historie, og med tre måneder til verdenspremieren d. 25. september er billetsalget i dag strøget forbi 30.000 billetter.  Dermed tegner ”Shu-bi-dua – The Musical” til at blive en kæmpesucces på niveau med teatrets sidste to store musical-sællerter ”Disneys ALADDIN – The Musical” og ”Disneys DEN LILLE HAVFRUE – The Musical”. Som en direkte følge af det stærke billetsalg  forlænges musicalen med en ekstra uge på såvel Fredericia Teater som Østre Gasværk Teater, hvilket betyder, at sidste spilledag på Fredericia Teater nu er 8. november, mens den på Østre Gasværk Teater er 21. februar 2016. Billetsalget åbner i morgen kl. 10.00.

 

Fredericia Teaters chef, Søren Møller er naturligvis begejstret for den store publikumsinteresse. Han udtaler:

– Det glæder mig meget at se, hvordan publikum strømmer til billetlugerne på sæsonens store nye danske musical. Det er fantastisk at konstatere, at nye danske original-musicals stadig kan sælge over for de store engelske og amerikanske super-hits. Vi tror og håber på, at vi kan give Shu-bi-dua-fans og musical-elskere et brag af en forestilling, og vi kan næsten ikke vente til premieren om tre måneder.

 

En ny slags musical

”Shu-bi-dua – The Musical” bliver et must-see for alle de mange generationer, der har haft hele Danmarks husorkester som livets soundtrack. Shu-bi-duas landeplager og de skarpe, frække og gakkede tekster er rammen om en helt ny og original historie, der spinder en rød tråd igennem bandets elskede hits og den danske folkesjæl. På med handsken – tag med på Shubbernes forunderlige rejse. En jordbunden og spektakulær, morsom og rørende musicaloplevelse med nostalgi og overraskelser.

 

På scenen medvirker et knap 30 personer stort ensemble. På rollelisten står bl.a. Emil Birk Hartmann, Kristine Yde/Bjørg Gamst, Meike Bahnsen, Ole Boisen, Nis Pedersen, Max-Emil Nissen og Cecilie Greiber Alring.

 

Læs mere på www.shubiduathemusical.dk