Firmaet OneTech har udviklet en vogn, der kan udlejes til eksempelvis festivaler. I vognen er der et køkken, og i forlængelse af det er der et vinkøleskab.

Konceptet med vognen, der minder om en pølsevogn i facon, men ikke er det, er at en kok laver mad i det. Det kunne eksempelvis være tapas, og til at supplere det er der indrettet et barområde i vognen med vinkøleskab.

Sådan ser vognen ud udvendigt. (Foto: AVISEN)

Tanken er, at vognen skal udlejes til eksempelvis koncerter, hvor det ofte ses, at der er forskellige former for foodtrucks, der tilbyder andet end den klassiske pølsevogn.

Jeg har eksempelvis udlejet den til EventC i forbindelse med Roséfestivalen. Man kan også bruge den til brylluppet hjemme i haven og andre ting, siger indehaver af OneTech, Rasmus Herlufsen og uddyber, hvordan gourmet-vognen opstod:

– Min makker Peter og jeg har kunder, der har efterspurgt en køkkenvogn, der ikke skulle ligne en pølsevogn. Det har vi forsøgt at efterkomme ved at lave noget eksklusivt, siger han.

I vognen kan man forsyne sig med lækkerier fra både køkkenet og vinkøleskabene. (Foto: AVISEN)

Tidligere var vognen, som er blevet totalt forvandlet, et showroom for VVS Eksperten. Nu er synet et helt andet, og Rasmus tror på, at det er fremtiden med den slags vogne, som er blevet lavet.

– Vi tror, at tiden med pølsevogne er slut. Når et firma holder et arrangement, så vil man hellere have en kok ud og lave noget mere lækkert mad, siger Rasmus Herlufsen.

Selvom det er OneTech, der har stået for det praktiske, er det kundernes ideer, som er taget med. Håbet er, at vognen kan være med til at supplere udvalget, når der afholdes arrangementer, hvor der skal være forskelligt udvalg af mad.

– Vi ser en tendens til, at man på festivaler, er villige til at betale lidt ekstra for at få bedre mad, og det er den her vogn kan, hvor vi også har et vinkøleskab, siger Rasmus Herlufsen.