Armend Kinolli kunne for nogen tid siden offentliggøre, at han åbner Salon Kinolli, og nu har han sat en åbningsdato på. Det sker samtidig med, at han har åbnet op for bookingsystemet på hans hjemmeside.

Åbningsdagen bliver den 14. november klokken 09:00, men allerede den 12. november kan man komme ind i salonen. Dog ikke for at blive klippe og stylet, men til en åbningsfest, hvor der vil være goodie bags til de 20 første.

– Vi vil også have lækre drikkevarer og snacks, og derudover vil der være en overraskelse i salonen, men den skal man komme for at finde ud af hvad er, siger Armend Kinolli med et smil.

Når salonen åbner op for klienter den 14. november bliver det med et klart og tydeligt koncept. Armend er specialiseret inden for kvindebehandlingerne.

– Det er det område jeg er uddannet inden for, så jeg finder det naturligt at have fokus på det. Jeg glæder mig til at vise, hvad jeg kan inden for farvning og klipning af kvindehår. Jeg kommer også til at tilbyde kurbehandlinger. Jeg er blevet ambassadør for Olaplex, og er blevet certificeret inden for det, siger Armend og kommer med eksempler på opgave, hvor han har stylet kvinder:

– Jeg har været med til at shine dem op, der skulle være model til Lillys Kjoler, og har været styrlist til fotoshoot for Le Manage Model.

Kvindehåret kommer i fokus hos Salon Kinolli. Foto: Hasib Ebadi

Hele interessen for klipning og styling stammer for flere år tilbage for Armend Kinolli.

– Det startede i 2016, hvor jeg ved siden af mit fuldtidsjob, begyndte at klippe og farve som en hobby. Igennem årerne er håndværket blevet suppleret med en frisøruddannelse, forskellige kurser og stylist til profesionelle events, forklarer Armend Kinolli.

Følg med på Salon Kinollis hjemmeside og Instagram, hvor Armend løbende vil komme med opdateringer.