Nu behøver man ikke længere at tage til Sjælland for at kunne besøge Royal Copenhagens populære outlet-butik, hvor man kan købe porcelæn i 2. sortering. Den 2. juli slår Royal Copenhagen nemlig dørene op til sin første outlet-butik udenfor København – nærmere bestemt Vesterbrogade 23 i Vejle. 

”Vi har i nogen tid været på jagt efter en god beliggenhed med henblik på at udvide vores eksisterende – og populære – Royal Copenhagen outlet-koncept til det vestlige Danmark. Vi glæder os over, at det nu er lykkes. Vejle er en dynamisk by med et blomstrende handelsliv og et stort opland. Derfor var det helt oplagt at åbne vores første outlet uden for København her,” siger Lars Tandrup, adm. direktør, for Fiskars Denmark, som Royal Copenhagen er en del af sammen med brands såsom Iittala, Raadvad og Fiskars.

Det eksklusive porcelæn fra Royal Copenhagen har en historie på over 240 år i ryggen og er blandt de globalt bedst kendte eksempler på dansk design og kunsthåndværk. Det nye outlet kommer til at ligge på Vesterbrogade 23 og giver kunderne en chance for at sikre sig de eftertragtede produkter til en  favorabel pris. Beliggenheden er nøje udvalgt med fokus på i størst muligt omfang at udvise hensyn til vores samarbejdspartnere, der sælger Royal Copenhagen i 1. sortering i området. Butikken ligger derfor ligesom Royal Copenhagens Outlet på Frederiksberg lidt for sig selv og på nogen afstand af det øvrige butiksliv.

”Butikken kommer til at forhandle Royal Copenhagenporcelæn i 2. sortering. Det kan f.eks. være en tallerken eller et fad, der af en eller anden grund ikke er gået gennem den afsluttende og benhårde kvalitetskontrol, måske på grund af små fejl i glasuren,” forklarer Lars Tandrup.

”Derfor vil sortimentet også skifte  i takt med hvilke produkter vi har tilgængelige i 2. sortering, så der er god grund til at lægge vejen fordi fra tid til anden, for man får virkelig chancen for at gøre gode køb,” tilføjer han.