Røveri- og tyverisagen fra Fredericia med en cigarettyven er overgivet til en anden politikreds, da gerningsmanden har begået samme kriminalitet der.

Ole Eckholdt fra Patruljecenter Syd oplyser, at der er kommet en opdatering på sagen med røveriet fra Nærkøb på Prangervej i Fredericia og Fakta på Vejlevej.

Politiet har gennemgået overvågningsmaterialet, og konstateret, at der er tale om mærkecigarater, og at der er sket et lignende forhold i en anden kreds, hvor samme gerningsmand har begået samme forhold.

– Vi har derfor sendt sagen videre med henblik på, at han sigtet, siger Ole Eckholdt, der ikke kan oplyse, hvilken kreds der specifikt er tale om udover, at det er “nord på”. Det sker af hensyn til sagens efterforskning, da det er uvist om gerningsmanden er pågrebet.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.