Randers vandt torsdag pokalturneringen og ikke nok med det, så er holdet nu sikre på et europæiske gruppespil til næste sæson.

Erik Marxen startede showet på Ceres Park, da Randers-anføreren bankede et hjørnespark direkte i mål og det var startskuddet på sejren, der endte med at blive på 4-0 mod SønderjyskE, som intet kunne stille op.

– Vi har ventet på den her dag i lang tid, og det har sat os selv under ekstra pres. Vi må sige, at vi kom som skudt ud af en kanon og var heldige og dygtige med at komme foran hurtigt. Vi forsvarede os godt og var effektive, når vi fik muligheden. Det var en helstøbt præstation, siger Erik Marxen og kommer ind på, hvad det betyder for ham personligt:

– Det er kæmpestort, det er den største dag i min karriere – ingen tvivl om det. Jeg var selv nervøs og havde sommerfugle i maven og skulle vi misse det på målstregen, så ville vi aldrig få en større ulighed for gruppespil og med den finalemodstander og at stå med pokalen nu og en stor fest i aften er magisk, forklarer han.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer