På torsdag den 26. august skulle vi have haft besøg af Johnny Madsen Band på Bülows Kaserne, men Johnny har desværre fået en rygskade, som gør det umuligt at gennemføre koncerten. Både Johnny Madsen og bandet beklager situationen.

– Det er selvfølgelig ærgerligt for os men mest synd for Johnny Madsen, siger Ulrich Nicolaisen fra EventC og ønsker Johnny rigtig god bedring. Det er heldigvis lykkedes os at finde en super erstatning. Poul Krebs med band træder nemlig til og hjælper en god kollega. Det er da god stil, smiler Ulrich Nicolaisen og tilføjer at han er glad for at det er en af Danmarks mest populære kunstnere, som vælger at hjælpe i den uheldige situation.

Poul Krebs kommer med sit band og behøver nok ikke nærmere præsentation. Poul Krebs forstår at levere historier fra lokale perler, hverdagens trummerum, sporadiske observationer, sindets afkroge og fra livets vedvarende og forbigående relationer. Poul Krebs har sat sig i hjertekulen på både musikelskeren og anmelderstaben og musikken lever i det ubetingede nærvær, den østjyske facon og den ukuelige spillemandsglæde.

Padlock Chain skrammelrocker selvfølgelig stadig som opvarmning, og lover de er klar til at give den max gas i gården på Kasernen.

Restriktionerne er heldigvis blevet lempet, og det betyder der er kommet lidt flere billetter i salg til alle 3 koncerter på Bülows Kaserne i denne uge. Så uanset om du vil til koncert med Poul Krebs og band på torsdag, Carpark North fredag eller Midt Om Natten lørdag, kan der nu købes billetter på Billet.dk. Det er også stadig muligt at købe partoutbillet til alle 3 koncerter.

Udover 3 koncerter byder denne uge også på Rosé Festival på Bülows Kaserne lørdag eftermiddag. Her er der mulighed for at smage på masser af rosé, ja faktisk over 50 forskellige! En adgangsbillet kan købes for kun 50 kr. plus gebyr og skal du have 5 smagninger med, koster billetten 195 kr. plus gebyr. Billetterne til Fredericias første Rosé Festival er ligeledes til salg på Billet.dk.

EventC glæder sig til tre gode dage med masser af god musik og rosé.