Særligt en mand kan imødese en række sigtelser i Middelfart, da han denne weekend først blev stoppet i sin bil mistænkt for spirituskørsel. Det viste sig, at manden foruden spiritus, også var påvirket af stoffer, og da politiet besluttede sig for at anholde manden, fandt de også to knive på ham. Derudover er der stjålet en Porsche Cayenne fra Algade.

Lørdag klokken 23.20 måtte politiet en tur til Sandhøjsvej i Harndrup, hvor en mand blev anholdt. I forbindelse med anholdelsen finder politiet to knive på manden, hvorfor han sigtes efter Knivloven, §1, kniv på offentligt tilgængeligt sted. Den samme person blev i første omgang standset for spirituskørsel og kørsel med stoffer i blodet.

En sort Porsche Cayenne, årgang 2012 er mellem den 23-27. marts stjålet i Algade i Middelfart. Gerningsmanden har kunnet stjæle bilen med rette nøgle. Det er anmeldt til politiet i lørdags kl.12.05.

Fredag klokken 16.17 får en medarbejder et chok, da medarbejderen fik fri. Samme dag mellem 07.30-15.00 er der stjålet en pung indeholdende kort og kontanter fra medarbejderens taske.

På Østre Hougvej er der torsdag kl.18.50 blev ødelagt en rude. Gerningsmanden har kastet en genstand mod en rude, således at den krakelerede 5 forskellige steder. 

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer