En stor interesse for Rock Under Broen i 2022 får foreningen bag til at sætte flere billetter til salg. Rock Under Broen i Middelfart har som mange andre festivaler i Danmark været massivt ramt af Coronakrisen, men som formanden for foreningen bag den populære festival, Bent Frandsen, tidligere har udtalt, så er der lys for enden af regnbuen.

I takt med den gradvise genåbning, coronavacciner og en optimistisk tro på fremtiden venter der et overflødighedshorn af dansk musik og to udenlandske navne, når Rock Under Broen i juni 2022 løber af stablen.

Bent Frandsen fortæller samtidig, at hvis man sikrer sig sin billet inden oktober 2021, så er der penge at spare på to fantastiske dage under broen.

– Først og fremmest, så er vi lykkelige og meget stolte af den opbakning, vi har mærket fra lokalsamfundet og vores samarbejdspartnere. Det er helt tydeligt, at alle glæder sig over, at vi skal i gang med Rock Under Broen igen, når vi skriver 2022. Det har været et langt og bøvlet forløb i coronatiden, men nu blæser der nye vinde, og vi mærker den folkelige glæde over, at hverdagen vender retur, siger Bent Frandsen.

Frem til den 1. oktober kan man sikre sig en billet til Rock Under Broens to festivaldage for kun 750 kroner, imens billetten fra den 1. oktober 2021 koster 850 kroner. Man kan også købe en lørdagsbillet for 750 kroner og fredagsbillet for 300 kroner.

Det er nu man skal slå til, for mange har sikret sig billet eller beholdt billetten fra før sundhedskrisen. Det er foreningen taknemmelige over, men der skal stadig sælges billetter, hvilket man heldigvis mærker opbakningen til.

– Vi har fået vores kompensation fra staten, men det er klart, at når koncert efter koncert aflyses, udskydes eller rammes af restriktioner, så rammes alle i vores branche. Vi skal have lukket hullet efter aflysningerne. Vi har allerede solgt godt 18.000 billetter, og nu har vi har besluttet at sætte 2000 ekstra i salg, så vi hæver kapaciteten fra 20.000 til 22.000 gæster næste sommer. Vi glæder os meget, og minder om, at alle der har billetter til RUB 2020 og RUB 2021, allerede har sikret sig billetter til begge dage, slutter Bent Frandsen.

Rock Under Broen præsenterer på et pressemøde den 3. december 2021 programmet for 2022. Foreningen garanterer dog allerede nu et solidt dansk program krydret med to udenlandske navne.