FC Fredericia leverede en flot helstøbt indsats mod FC Helsingør. Der blev lavet to mål, og ikke uvæsentligt blev nullet også holdt.

Så kom den. Både den første sejr i oprykningsspillet og på hjemmebane i 2021 blev søndag en realitet for FC Fredericia, der fra kampens første fløjt satte sig på begivenhederne. Michael Hansen havde fået sat mandskabet godt op til kamp, og træneren havde ramt plet ved at rykke Raphael Onyedika frem på hans favoritposition på den centrale midtbane. I stedet blev Mikkel Knudsen rykket ind i det centrale forsvar sammen med Mathias Johannsen, og det viste sig at være en god idé.

https://andresens-vvs.dk

Onyedika var brølstærk i duellerne og var god på bolden. Allerede efter få minutter kom han i fokus, da han fandt Samson Iyede, der var lige ved at score på et oplæg fra afrikaneren, men ind kom bolden ikke, selvom det unægteligt så ud til, at bolden var over stregen. I stedet kom FC Fredericia foran på en fremragende kasse af Kristian Kirkegaard, der midtvejs i første halvleg modtog bolden på kanten af feltet fra Christian Tue. Kirkegaard tog et par træk og bankede på mål. Langs jorden helt ude ved den ene opstander havde FC Helsingørs keeper, Kevin Stuhr-Ellegaard, ikke en chance for at redde bolden.

Samson Iyede ville ikke stå tilbage for sin holdkammerat. Ti minutters tid senere bragede han bolden i mål til 2-0 på et drøn af et langskud. I anden halvleg havde FC Fredericia flere muligheder for at lukke kampen fuldstændigt, men der blev ikke scoret mere i opgøret.

Se her vores karakterer fra opgøret:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Elias Olafsson (7): De gange han skulle træde i i karakter, så var han sikkerheden selv.

Alexander Jensen (7): Hans bedste kamp som back. Blev ikke truet defensivt, og offensivt var han god.

Mikkel Knudsen (7): Kom ikke for alvor under pres.

Mathias Johannsen (7): Kom som Knudsen heller ikke under pres.

Nicolaj Ritter (4): Lukkede af defensivt, men ikke så markant offensivt.

Andreas Oggesen (4): Solid arbejdsindsats af Oggesen i den times tid han fik på banen.

Raphael Onyedika (10): Kronen på værket havde været, hvis han scorede, men styrede slagets gang på midtbanen fysisk og teknisk var han på et meget højt niveau.

Kristian Kirkegaard (10 – Man of the Match): Bedste kamp længe af Kirkegaard. Tog talrige initativer offensivt, og det blev belønnet med et mål. Arbejdede derudover stenhårdt.

Christian Tue (4): Skilte sig ikke specielt ud i den time han spillede.

Samson Iyede (10): Flot arbejdsindsats af Iyede, der kronede det med en flot kasse. Afrikaneren er for alvor ved at falde til i FC Fredericia.

Leonel Montano (4): Havde et nærgående forsøg, men var ellers ikke i fokus.

Mathias Gertsen (4): Fornuftigt indhop af den vævre midtbanespiller.

Oliver Sørensen (4): Gjorde det han skulle, da han kom på banen.

Dennis Høegh (UB): Spillede ikke nok.

Tobias Anker (UB): Spillede ikke nok.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer