Vi byder stort velkommen til Morten Hildebrandt Jensen som projektleder/procesingeniør i Process Engineering i vores afdeling i Fredericia. Morten er et velkendt ansigt, og vi er glade for igen at byde ham velkommen i virksomheden, hvor han styrker vores organisation med mange års kendskab til især olie & gas, procesteknik, projektledelse og mekanisk ingeniørarbejde.


Morten Hildebrandt Jensen er uddannet maskiningeniør fra Odense Teknikum i 1996 og startede sin karriere på beholderfabrikken Kähler & Breum K/S. Her fik han smag for trykbærende udstyr og procesudstyr generelt. I 2002 så han en lokal annonce fra et to-mandsfirma, Process Engineering, der søgte en ingeniør til at beregne trykbærende udstyr. Det blev starten på hans mange år i Process Engineering, hvor han har haft enkelte afstikkere og prøvet kræfter hos andre virksomheder.


I sine 15 års arbejde i Process Engineering arbejdede Morten på raffinaderiet i Fredericia, Shell (i dag Cross Bridge), i deres projektafdeling. Her arbejdede han med kulbrinter og metodikken omkring dette.
Gennem årene har han efteruddannet sig, dels inden for erhvervsøkonomi, projektledelse og en IPMA-certificering. Pt. har han gennemført en 1/3 af en EBA-uddannelse, som stiler imod at give tekniske fagpersoner en større forståelse for forretningen og at optimere vejen til bundlinjen, herunder med fokus på strategier, markeder, markedsføring og pris/produktdifferentiering.