Fra i dag er det igen tilladt med udebanefans i 3F Superligaen, og det betyder, at der kommer smæk på lægterne i Nørreskoven, hvor Vejle Boldklub møder Brøndby IF.

De røde lamper er for længst fundet frem. Brøndby-fansene havde på kort tid udsolgt udebaneafsnittet, og der meldes også om en del solgte billetter på hjemmeholdets afsnit. Det betyder, at der for første gang i lang tid kan forventes næsten fuldt hus. Men det bliver ved kun næsten, da der pga. restriktionerne skal være en siddeplads til alle tilskuerne, og det betyder, at kapaciteten er lidt mindre end hvad den ville være under normale omstændigheder.

Begge hold kommer til kampen uden sejre i bagagen i de to første Superliga-runder. Vejle indledte sæsonen mod Randers, hvor det blev til et nederlag på 2-0 efter en ikke særlig prangende præstation. Bedre så det ud i udekampen mod SønderjyskE, men der manglede skarpheden, da bolden var på den sidste tredjedel af banen og enten skulle sparkes i mål eller spilles videre til en stor chance. I stedet slog SønderjyskE til og scorede på en af deres eneste oplagte chancer.

Brøndby har imodsætning til Vejle fået puttet bolden i kassen i begge opgør og samtidig fået point. Den første kamp var mod AGF, hvor kampen kunne være gået begge veje, men når Brøndby kigger tilbage på det seneste opgør mod Viborg, er det en skuffelse. Brøndby havde flere muligheder for at score i første halvleg, men bolden kom kun i mål en gang efter, at Mikael Uhre, Simon Hedlund og de andre Brøndby-spillere ikke ramte sidste sæsons skarphed.

Samtidig var Brøndby uden anfører Andreas Maxsø, der er på vej til at blive solgt og derfor sad over. På rygtebasis er Maxsø på vej til russiske Rostov, hvor han ifølge flere medier kun mangler at gennemføre et lægetjek, da klubberne er enige om betingelserne for handlen, der forventes at indbringe Brøndby omkring to millioner euro.

Det forventede fravær af Maxsø gør, at Brøndby formentlig, i lighed med kampen mod Viborg, kommer til at spille med et uprøvet forsvar bestående af Tobias Børkeeiet, der oprindeligt er midtbanespiller, unge Anton Skipper og norske Sigurd Rosted. Op til kampen mod Vejle har Brøndby ydermere fået et coronatilfælde til Andreas Bruus, og det forventes, at han i startopstillingen bliver erstattet af Jens Martin Gammelby.

Vejle på den anden side kan give debut til engelske Jerome Opoku, som der er store forventninger til, men han kommer formentlig ikke til at starte inde allerede nu. I stedet kommer midterforsvarsduoen med stor sandsynlighed til at bestå af Mads Greve og Denis Kolinger.

Der er kampstart mellem VB og Brøndby klokken 16:00.