Med røde kinder og solbrune arme er vi nu tilbage på teatret. Og vi har glædet os meget, for vi har udvidet den faste stab af medarbejdere hen over sommeren. Her kommer en lille præsentation, skriver Fredericia Musicalteater i en pressemeddelelse.

Louise Lykkegaard – ny foyeransvarlig på teatret. Louise er uddannet tjener og har været hos et af Fredericias lækre spisesteder. Fremover får Louise ansvaret for bemandingen af vores forhuspersonale, barens drift og de generelle arrangementer og events i foyeren.

Dennis Kappel – ny partnerskabsansvarlig på teatret. Dennis er en rigtig fæstningsdreng, og har gennem de sidste mange år drevet vinhandlen Kappels Vinhandel i Fredericia gågade. Dennis vil fremover lave spændende samarbejde og partnerskaber mellem byens erhvervsliv og teatret.

Thilde Jensen – ny kostumier på teatret. Thilde har mange års erfaring med både design og produktion af kostumer, senest har hun haft ansvaret for kostumerne til Det Kongelige Teaters opsætning af Hobitten på Moesgaard Museum. Thilde vil fremover klæde vores forestillinger pænt på og holde styr på vores tusindvis af kostumer.

Sarah Bossen – ny marketingassistent og SoMe-ansvarlig på teatret. Sarah er nyuddannet fra Erhvervsakademiet Sydvest, og kommer derfor med nyeste viden om de digitale platforme. Sarah kommer desuden til at lave teatrets skolemateriale fremover.

DER ER EN FØRSTE GANG FOR ALTING

Sæsonens første arrangement på teatret er lørdag den 13. august, hvor der for første gang afholdes Dansk Musical Festival i samarbejde med DAMU (Dansk Musical Brancheforening). Her giver vi et indblik i, hvad der rører sig i branchen pt. Der vil blandt andet blive vist uddrag (readings) fra 3 nye danske musicals samt en større bid af en ny amerikansk piratmusical (i samarbejde med PORTAL).

DANSK MUSICAL FESTIVAL er et heldags-arrangement, hvor publikum udstyres med et armbånd, så man kan gå til og fra arrangementet, som man har lyst til.