Østjyllands Politi anholdt torsdag fire mænd på 24, 25, 26 og 27 år i forbindelse med efterforskningen af et røveri den 17. september, hvor en 16-årig dreng fik frataget sin AaB-trøje efter en fodboldkamp i Aarhus mellem AGF-AaB.

De tre af mændene, dem på 24, 25 og 26 år, fremstilles kl. 9.30 i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. 
Anholdelserne torsdag blev foretaget i Aarhus og Randers, og alle de anholdte sigtes for røveri. 

Den 24-årige og den 25-årige sigtes ud over røveriet desuden for ulovlig tvang. 

22-årig mand er allerede varetægtsfængslet

Røveriet skete ifølge sigtelsen den 17. september på Frederiks Allé i Aarhus, hvor en gruppe mænd med trusler om vold truede den 16-årige til at udlevere sin trøje. Allerede to dage efter blev en 22-årig mand anholdt og varetægtsfængslet, og den videre efterforskning har altså nu ledt til flere anholdelser i sagen. 

– Vi ser med meget stor alvor på sagen, for det skal være trygt og sikkert at bevæge sig rundt i det offentlige rum, og man skal kunne gå til fodboldkamp uanset, om man har den ene eller den anden klubtrøje på, siger politiinspektør Brian Voss Olsen. 

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker derfor p.t. ikke at oplyse yderligere detaljer om sagen. 

Resultatet af dagens grundlovsforhør bliver opdateret på Østjyllands Politis Twitter-profil snarest muligt efter, det er afholdt.