Mandag åbnede pop-up vaccinationsklinikken i MesseC i Fredericia. Det har betydet meget for både politikerne og borgerne, at der nu er en mulighed for at blive vaccineret i Fredericia, fortæller borgmester Steen Wrist (A).

Mandag klokken 08:00 var der officiel indvielse af vaccinationsklinikken, der ligger i forhallen ved hovedindgangen i MesseC. I første omgang er det Pfizer-vaccinen, som er i MesseC, men det kan ændre sig i takt med, at Fredericia Kommune får tilbudt flere vacciner. I alt kan 500 blive vaccineret om dagen i den nye pop-up klinik.

– I første omgang er vi her seks dage fordelt over den næste tid. Det handler om, hvor meget vaccine vi kan få til landet og delt ud. Vi er klar, hvis der er til mere til mere end seks dage, siger Steen Wrist, der glæder sig over, at borgerne nu kan blive vaccineret lokalt i stedet for at køre til andre byer:

– Det er klart, at det er et stort ønske for borgerne og fra politisk side om at få et vaccinationscenter . det er et godt tegn. De første bekymringer gik på, om folk ville tage imod tilbuddet med vaccinerne. Det er tilfældet som det er nu.

Steen Wrist under rundvisningen på vaccinationsklinikken. (Foto: AVISEN)

Lokalt i Fredericia har incidienstallet været stigendel, og det er borgmesteren opmærksom på.

– Der er en ny genåbning på vej, men i Fredericia er vi udfordret. Smittetallene har været høje over den sidste uges tid, og på et tidspunkt, hvis vi ikke får gjort op med det, så nærmer vi os en grænse, hvor vi skal træffe ubehagelige beslutninger i form af nedlukninger. Isoleret set er det hvad det er, men der er en grund til det er nødvendigt. Det er en alvorlig sygdom, der kan få de værst tænkelige konsekvenser for dem der rammes, udtaler Steen Wrist.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer