På Vejlefjordbroen er en fuge blevet beskadiget, og derfor går Vejdirektoratet nu i gang med at reparere den. Det sker onsdag den 9. marts.

Onsdag aften den 9. marts tager Vejdirektoratet fat på at reparere en beskadiget fuge på den nordlige del af Vejlefjordbroen. Fugerne er en vigtig del af brodækket, da de sikrer, at broen kan bevæge sig i forbindelse med de temperatursvingninger, der får brodækket til at udvide sig om sommeren og trække sig sammen om vinteren.

Arbejdet på Vejlefjordbroen sker om natten for at genere trafikanterne mindst muligt. Trafikanter, som benytter broen i sydgående retning den 9. – 10. marts i tidsrummet fra kl. 22.00 til 05.30, vil blive påvirket af fugearbejdet.

Mens arbejdet står på, vil der kun være ét farbart spor, og omkring vejarbejdet vil hastighedsgrænsen være nedsat til 80 km/t. Trafikken i nordgående retning kan fortsat køre i tre spor under hele arbejdet.

Arbejdet vil være færdigt torsdag morgen kl. 05.30, så trafikanterne igen kan benytte alle broens tre spor i sydgående retning.I forbindelse med arbejdet på broen bliver der også brugt et stillads under den, men det får ingen betydning for trafikken.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.

Information om konkrete vejarbejder og restriktioner for trafikken kan altid ses på Vejdirektoratets trafikkort sammen med øvrige relevante vej- og trafikmeldinger.

Læs mere på trafikinfo.dk