Kritikken hagler ned over Fredericia Kommune af borgere, der bliver behandlet dårligt i det kommunale system. Borgerne har forsøgt at råbe politikerne op, for få dem til at se på deres sager, men mange spilder faktisk deres tid med dette, da byrådet i Fredericia har lavet en noget usædvanlig aftale. De har nemlig givet hinanden håndslag på, at alle 21 byrådsmedlemmer ikke i deres valgperiode vil udtale sig negativ om Fredericia Kommune. Derfor vil de åbenbart heller ikke høre på eller hjælpe de borgere, der bliver behandlet dårligt af Fredericia Kommune.

Det er Enhedslistens byrådsmedlem i Fredericia, Cecilie Roed Schultz, der på en møde hos en gruppe utilfredse borgere tilbage i oktober måned sidste år, afslørede den noget usædvanlige aftale. På mødet afsløret Cecilie Roed Schultz også, at hun var blevet advaret af Fredericia Kommune mod navngivne borgere i Fredericia, der har klagesager kørende i kommunen.

Mikkel Andersen, der medlem af Regionsrådet for Enhedslisten, bekræfter overfor Fredericia Avisen, at Cecilie Roed Schultz udtalelser er korrekte, da han selv deltog i dette møde.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra byrådsmedlem Cecilie Roed Schultz, da hun ikke har svaret tilbage på Fredericia Avisens henvendelse.

Opdateret kl. 18.26

Læs: Cecilie Roed Schultz: Det er en misforståelse!