Efter lang tids kræftsygdom og stor kamp er Camilla Juul Christensen, kendt som ”Mille” gået bort.

Mille var rejst med sin familie til Spanien for at modtage en sidste behandling, der kunne forlænge hendes liv. Desværre blev hun dårlig og døde fredag aften klokken 22.10.

Mille voksede op i Børkop, men blev senere et kendt ansigt i Fredericia, hvor hun både som selvstændig erhvervsdrivende i de helt unge år og som menneske altid mødte andre med et smil. Det gjaldt også i de svære år, hvor man kunne møde hende til sports- og kulturarrangementer i byen, eller når hun gik tur med sin hund i gågaden. Hun fightede hele vejen og valgte åbent at fortælle om sin sygdom, hvor mange har fulgt hende gennem årene.

Senest valgte Mille sammen med sin mand, Jesper at se andre veje end det danske sundshedsvæsen. De undersøgte mulighederne for en anden behandling, der kunne give Mille flere år at leve i. Det sted fandt de i Spanien og så gik de ellers i gang med en større indsamling, der skulle skaffe dem midlerne til behandling.

Her kunne man se Mille stråle på ny med et stort mod og lyst til livet. Hun gjorde alt, hvad hun kunne for at give de mennesker og virksomheder, der havde støttet hende noget igen. Hun kastede sig over at lære mere om de sociale medier, om markedsføring og hele tiden med fortællingen om hendes liv, og hvad hjælpen betød. Hun fortalte direkte i et interview, at hun ville gøre alt, hvad der stod i hendes magt og kræfter for at leve nogle flere år af hensyn til hendes mand og børn. Når hun sagde det, var det med en fightervilje uden lige. Da hun blev dårlig i midten af denne uge, måtte hun have livreddende førstehjælp, men også her kæmpede hun sig tilbage til livet. Hun rejste sig, og følte sig lidt bedre, nåede endda at lave en opdatering til sine mange følgere. Mille kæmpede til det sidste.

Nu er Mille her ikke mere og hun vil blive savnet. Milles mand, Jesper, skrev, at himlen har en stjerne mere på himlen nu, og andre vil helt sikkert tænke over Milles ønske om at leve og leve livet, trods de udfordringer, man møder undervejs.

Jespers gamle barndomsveninde, Birgith, der er tidligere sygeplejerske, tog også til Spanien for at hjælpe Jesper og datteren Annabell hjem. Efter 3000 kilometer i bil fik følelserne frit løb, da alle jublede, som havde Danmark vundet EM, da de ramte den danske grænse.

Annabell fik kærlighedens varme vinde fra sin mor til det sidste.

Det er otte år siden, at Mille og Jesper mistede deres tvillinger, der nu får deres mor. Mille efterlader sin mand Jesper og datteren Annabell. Annabell fik at vide som det sidste, at hendes mor elskede hende til himlen og tilbage igen. Kærligheden og familien betød alt for Mille i de mange svære år. Nu er hun nået frem til himlen, hvor hun lyser stærkere end nogensinde, og sender sit smil ned til familie og venner.

Æret være hendes minde.

/ADA

Familiens indsamling fortsætter på Facebook for at dække de sidste hospitalsregninger, oplyser Jesper.