Fredag d. 3. juli er der igen By Night i Fredericia. I forbindelse med 5.-6. juli-fejringen er der længere åbent i byens butikker, men den anderledes fejring giver også anledning for butikkerne til at tænke ud af boksen. I 5.-6. Juli-ånden har Midtpunktets butikker gardere ude i gaderne med flotte præmier til de handlende.

“Vi synes at folk skal komme lidt rundt i butikkerne når vi igen holder By Night. Derfor har vi udloddet for 7.500 kroner i gavekort som man kan vinde på fredag. Det foregår på den måde at man kommer ned i byen mellem klokken 16:00 og 20:00, så vil der gå gardere rundt og udlodde lodsedler. Man er selvfølgelig også meget velkommen til at komme i hele åbningstiden fra 10.00-22:00”, fortæller Daniel Huusmann.

“De her lodsedler kan man så gå rundt i de forskellige butikker for at se om man har vundet. Man vinder gavekort på 250 kroner til de forskellige butikker – og dem er der seks af der holder åbent heroppe i Midtpunktet. Derudover bliver vi et af stoppestederne for 6. Juli-dysten, hvor man kan gå rundt og følge historien. Vi håber at der kommer en god sjat mennesker og forhåbentlig er vejret med os”, fortsætter han.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer