Middelfart Boldklub spillede lørdag eftermiddag mod AB, hvor det blev til endnu et uafgjort resultat.

Middelfart havde forud for opgøret endnu ikke vundet en kamp i 2. division, og det skulle der laves om på hjeme på Middelfart Stadion, hvor holdets træner, Jens Letort, havde roteret i startopstillingen i forhold til onsdagens opgør mod Brabrand, der endte 3-3.

Jonas Villesmoes var tilbage på venstrekanten, hvor han erstattede Marcus De Claville, men ellers var startopstillingen den samme, som det var tilfældet i kampen mod Brabrand.

I starten af kampen havde AB muligheden for at komme i front, men Stankovic afværgede situationen, og i stedet spillede Middelfart sig ind i opgøret havde optræk til flere store chancer.

Med et par minuttet tilbage af første halvleg kom Middelfart i front. Det skete efter et fladt indlæg, der havnede hos Martin Conley, der bankede bolden i mål efter et skud fra kanten af feltet. Lige før pausefløjtet lød havde Nicolai Frederiksen muligheden for at score, men han ramte sidenettet og derfor var stillingen ved pausen fortsat 1-0.

Efter omkring 75 minutters spil fik AB udlignet. En bold, der skulle være blevet ekspederet væk af Middelfart, forblev hos AB, og der blev slået et fladt indlæg ind i det lille felt, hvilket gav muligheden fil Frederik Christensen, der med en indersideafslutning scorede til kampens resultat, 1-1.