Middelfart Boldklub var foran 3-1 mod Brabrand men i de sidste fem minutter af opgøret mod formøblede de sejren og endte med at spille uafgjort.

Middelfart Boldklub har endnu ikke smagt sejrens sødme i den nye struktur i 2. division, og det forsøgte holdet at lave om på onsdag aftne på Middelfart Stadion, hvor klubben fra Aarhus-forstaden, Brabrand, tog turen over Lillebælt.

I Middelfarts startopstilling var der flere ændringer. I forhold til kampen mod FA 2000 var André Bjerregaard, Jonas Villesmoes og Mathias Madsen bænket, og i stedet for dem startede Nikolaj Frederiksen, Andreas De Claville og Hans Sørensen på banen.

Der skete noget i begge ender i starten af opgøret. (Foto: AVISEN)

Kampen startede hektisk. Allerede efter tre minutter var det fynske hjemmehold ved at komme i front, da Jacob Linnet ramte stolpen, men Brabrand ville ikke stå tilbage for Middelfarts stormløb, og havde flere tilløb til chancer, men ind kom bolden ikke.

I stedet kom Middelfart foran efter et kvarters spil, hvor Middelfart væltede i chancer. En returbold havnede hos Linnet, og han satte hovedet på bolden og headede den sikkert i mål, men føringen varede kun i tre minutter, da Lasse Møberg fik udlignet.

Efter den hektiske start faldt intensiteten kraftigt, og der var ikke de store højdepunkter i den resterende del af første halvleg. Til gengæld kom der gang i den i anden halvleg, hvor Jacob Linnet igen bød sig til, men hans forsøg røg over mål.

Der blev kæmpet en hård kamp på Middelfart Stadion. (Foto: AVISEN)

Da der var spillet 55 minutter kom der gang i målscoringen igen. Et indlæg fra højre side havnede hos Nicolai Frederiksen, der satte hovedet på og headede bolden i mål til 2-1, og ti minutter senere blev føringen fordoblet efter hjørnespark, hvor Mathias Høgsholt fik bolden i kassen.

Ved samme moment skiftede Middelfart ud for første gnag i opgøret. Ud gik målscorer Frederiksen og Mathias Præst, som blev erstattet af André Bjerregaard og Benjamin Zjajo. De skulle være med til at forsvare den sikre føring.

Der var intet der tydede på, at kampen skulle blive spændende i den sidste del af opgøret, men ud af det blå fik Brabrand udlignet efter hjørnespark. Frederik Poulsen stod helt fri og satte bolden i kassen til 3-2, og så var der igen spænding på Middelfart Stadion.

Middelfart satte føringen over styr. (Foto: AVISEN)

Gæsterne gav hurtigt bolden op, og forsøgte at etablere et pres. Middelfart lignede stadig et hold, der var i kontrol, men i det 89. minut fik gæsterne udlignet. Simon Vesterbæk driblede ind i banen fra venstre side og trykkede af fra distancen, og bolden gik ind bag Aleskandar Stankovic, der måtte se sig passeret for tredje gan til slutresultatet 3-3.

Dermed er Middelfart nu noteret for to point efter tre spillerunde på tiendepladsen i 2. division. Brabrand er med det ene point på sjettepladsen, der lige akkurat giver adgang til oprykningsspillet.