Vagtchef Steffen Wolf fra Sydøstjyllands Politi stod for søndagens første døgnrapport. Den bød på flere anholdelser, grundet spirituskørsel, og så endte en påkørsel i Vejle helt galt.

– Kl. 18.27 bliver vi kaldt til et færdselsuheld i krydset mellem Agtrupvej og Brandkjærgade. En 51-årig spritbilist har påkørt en 54-årig cyklist. Politiet anholder den 51-årige for spirituskørsel. Cyklisten slipper mirakuløst uden skader. Senere klokken 22.50 kaldes politiet til motorvejen mellem Kolding og Vejle. Anmeldelsen går på, at en bilist slingrer frem og tilbage på motorvejen, fortæller Steffen Wolf og uddyber:

– Da patruljen får ham standset, viser det sig, at der er tale om en 21-årig mand fra Vejle, der er bag rattet. Han er desværre påvirket af spiritus, hvorfor han også anholdes og tages med til en blodprøve.

– Utroligt nok, men vi bliver i spiritussagerne. På strækningen mellem Indre Ringvej og Strandvejen i Fredericia modtager politiet en anmeldelse om spritkørsel. Anmelderen fortæller, at bilen slingrer ekstremt. Tre minutter senere er politiet fremme og bringer bilen til standning. En 33-årig fører viser sig ganske rigtigt at være påvirket af spiritus, hvorfor han anholdes og tages med til en blodprøve.

I Vejle havde man også travlt i nat.

-Klokken 23.45 bliver vi kaldt til Fredericiagade i Vejle. En personbil er blevet påkørt, og mens ejeren af den den påkørte bil, skriver en seddel med information til gerningsmanden, kører sidstnævnte fra gerningstedet på frækkeste vis. Endnu frækkere er det, da den forulempede opdager, at gerningsmanden har stjålet en mobil fra den påkørte bil. Gerningsmanden er ikke anholdt endnu, men politiet har en ide om, hvem det kunne være ud fra oplysningerne som den forulempede har givet, fortæller vagtchefen og slutter:

-Klokken 03.35 må vi igen til Fredericiagade i Vejle. Endnu en bilist kører mærkeligt, og bringes til standsning. Denne gang er føreren både påvirket af alkohol og stoffer. Da han bliver stoppet, finder man også 0,2 gram kokain og 0,4 gram hash på ham.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer