Lørdag den 20. august afspærrede politiet et mindre område i Gothergade i Fredericia, hvor en person var blevet stukket ned. Politiet bekræftede episoden, og udtalte, at parterne var stukket af fra stedet. For første gang siden melder politiet nu ud, at de efterlyser en gerningsmand.

Omkring klokken 15:00 den 20. august blev en 31-årig mand udsat for vold ved brug af en kniv i Gothersgade i Fredericia. Sydøstjyllands Politi efterlyser nu den formodede gerningsmand. Genkender du manden på billedet, så kontakt straks politiet.

Signalement
Den mistænkte beskrives som en mand på 18 – 20 år med en højde på 170-180 cm og spinkel af bygning. Han beskrives herudover som mellemøstlig af udseende med brun hud og sort hår, der er længere og let krøllet øverst på hovedet, men kortklippet i siderne. Han har skæg, der er er lidt længere ved hagen – og med en tynd stribe skæg ved ørene og til hårgrænsen.

Han var den 20. august under hændelsen iført en sort t-shirt, sorte sko, mørkeblå jeans i denim stof, der havde huller stoffet, herunder bl.a. på højre knæ og ved hver for lomme. Herudover var han også iført en sort kasket, der var mønstret foran ved panden og på skyggen i en beige-agtig farve. Han var bevæbnet med en kniv i linningen i højre side af bukserne.

Genkender du manden, eller har du andre oplysninger, der kan hjælpe politiet med at finde frem til ham, så kontakt Sydøstjyllands Politi via 1-1-4.

Se her billeder af den formodede gerningsmand: