Det er ikke nemt at være opvarmning til den legendariske blues og rockguitarist, Walter Trout, og måske arrangørerne burde have tænkt anderledes. Et akustisk band før et højt spillende stort navn?

Viktoria Siff har skrevet sange for Alicia Keys, Macy Gray, Stanaj, Austn, Krewella, Medina, Giorgia, Boyzone og mange flere. Hun har haft flere top 1s-10s og 20s i UK, Skandinavien og Japan og hendes første single release i USA gik platin. Derudover har hun været vokalcoach for flere kendte navne, nu op træder hun sit eget soloprojekt Loud Tiger.

Musikken beskriver hun selv som en blanding af americana, alternativ-country og folk-rock med et skandinavisk twist. Denne anmelder kalder det for moderne cappuccino-folk-rock.

I 2021 udkom Viktoria Siff som Loud Tiger med den første single Devil. Det andet udspil Enter the night i december og Fool i januar 2022.

Loud Tiger. Foto: Poul Rand.

Viktoria Siff aka Loud Tiger har boet de seneste 10 år i England og USA. Hun har næsten hele pakken som det kræves af en solist i dag. Hun skriver gode sange, synger som en engel, ser godt ud på scenen, har god mimik, hun er en forfriskende oplevelse og hun bruger scenen den flot. Hendes akkompagnement er solid.

MEN som med de fleste singer-song-writers bliver det monotont, samme konstante vokal- og guitarlyd. Hendes numre på YouTube er bare bedre og derfor skuffer det lidt at høre Loud Tiger live, og da især som opvarmning til en gang højlydt strengeleg som Walter Trout.

Selv om Loud Tiger har talentet, så blev det bare nok. 30 minutter ret monotont og havde de ikke stoppet, da de gjorde, var denne anmelder gået ude for at trække frisk luft. Viktoria Siff kom gerne igen, men med et band.

Poul Rand, Musikanmelder Fredericia Avisen.