49-årig Liliana Poernaru er flyttet til Fredericia, og i den forbindelse har hun åbent en klinik, der laver kosmetiske behandlinger.

I Gothersgade 35e lejlighed fem holder Liliana til. Det er med udsigt lige ud til Gothersgade, hvor man kan følge det pulserende byliv, og har et godt overblik. I klinikken kommer Lillians nysgerrige hund snusende hen og vil se, hvem det er der kommet ind.  Efter at være kommet ind hører man en afdæmpet musik, der skal få klienterne til at føle sig hjemme.

Og erfaringen er stor. Den 49-årig Liliana flyttede fra Bukarest til København i 2013, hvor hun også driver en kosmetisk klinik. Nu er Liliana draget på eventyr i Fredericia, hvor hun har åbent mandag-onsdag og i den resterende del af ugen er at finde i København, som hun tager toget til.

– Jeg har stor viden fra mine forældre, og blev uddannet i 1991, siger Liliana, som dermed har stor erfaring med de behandlinger som hun tilbyder.

Liliana tilbyder alt fra voksbehandling, ansigtsbehandlinger til farvning og retning af bryn. Behandlingerne tilbydes både til mænd og kvinder, og selvom det ville være nærliggende at tro, at det derfor primært er kvinder, der er klientellet, så er det ikke hvad Liliana har oplevet i klinikken i København.

– Jeg gør det også på mænd, der ligesom kvinder har fortjent god velvære. På mænd vokser jeg eksempelvis deres skuldre og ryg, og giver dem ansigtsbehandling, siger Liliana.

Selvom Liliana kun har været kort tid i Fredericia, så har hun allerede dannet sig et godt indtryk af byen.

 -Jeg kan godt lide byen, fordi jeg føler mig hjemme. Folk er venlige og hilser på dig, og er villige til at hjælpe dig med forskellige ting, siger Liliana, der med et smil fortæller, at hun har været på rundtur på Fredericia Vold og taget billeder af det, som hun kalder den smukke natur.

– Man har det hele her i byen, synes jeg. Derudover er det mere personligt i Fredericia end i en storby, hvor man som forretningsdrivende er i stor konkurrence med andre. Her vil jeg komme med min egen stil for at blive mere tæt med kunderne, slutter Liliana.

Man kan følge Liliana Cosmetics på Facebook og Instagram.

5 2 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Liliana Jørgensen
Liliana Jørgensen
07:53 - 5. juni 2021 07:53

Jeg er Lilianas første klient i Fredericia
– Jeg var forbløffet over den smukke modtagelse og en rensning af ansigtet med al professionalisme.
Jeg anbefaler alle

med respekt
Liliana Jørgensen