Speditions- og logistikvirksomheden LEMAN A/S med hovedsæde i Greve er i en rivende udvikling. LEMAN har leveret et stærkt 2014 resultat og har en klar strategi med fokus på organisk og akkvisitiv vækst, hvor bl.a. opkøbet af Dan Cargo i medio september 2014 er den seneste i rækken.

Som led i denne strategi åbnede LEMAN 1. juni 2015 nyt kontorhus i Taulov. LEMAN har i den forbindelse valgt at sammenlægge fire filialer; Odense, Padborg, Esbjerg samt Vejle, og divisionerne fra disse filialer – Vej, Sø, Luft, Express og Projekt – er nu alle blevet samlet under ét tag, hvilket vil skabe en bedre synergi samt øge muligheden for at yde en bedre service til kunderne. Samtidig vil det også forenkle og dermed forbedre samarbejdet med LEMANs øvrige lokationer i Danmark; Aalborg, Herning og Greve, samt de udenlandske kontorer i Sverige, Norge, Finland, England og USA.

Foruden den nye kontorbygning har LEMAN udbygget terminalen i Taulov med 2.000 m2 for at sikre fremtiden yderligere.

Ingen nye arbejdspladser i Taulov

I første omgang bliver der ikke oprettet nye arbejdspladser i Fredericia, da det er ca. 130 LEMAN medarbejdere fra de nedlagte filialer, der overflyttes til det nye kontorhus i Taulov. Det oplyser LEMAN til Fredericia Avisen.

Det nye kontorhus blev officielt indviet i lørdags af borgmester Jacob Bjerregaard (A).