Så er der igen et af de helt store koncertnavne på plakaten i Middelfart. – Lars Lilholt med sit Storyteller band med Eddi Jarl på trommer, Gert Vincent på guitar, Kristian Fogh på keyboards og sidst men ikke mindst Mads Kjøller Henningsen på fløjte og drejelire.

Det er Foreningen GUF, God Underholdende Folkemusik, der denne gang må flytte teltpælene fra KulturØen til Multisalen på Vestre Skole for at få plads til de ca. 350 koncertgæster der slippes igennem billetkøen.

Det er det mere intime singer-songwrigter set-up ”Storyteller” Lilholt kommer med denne lørdag aften. Med andre ord en hyggeligt og nærværende koncert-aften med sange fra Lilholts store bagkatalog, krydret med historier og anekdoter fra de mange oplevelser på farten, om hvordan sangene bliver til og meget mere.

Lars Lilholt har i utallige år været en af Danmarks mest folkekære kunstnere, og som har kunnet samle alle generationer over hele landet.
En erfaren sangskriver med et kæmpe stort talent for at bruge det danske sprog, og en evne til at kommunikere gennem enkle melodier med et rodnet dybt nede i både folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik. Lars Lilholt har solgt over 2 millioner albums siden starten i halvfjerdserne med folk rock-legenderne Kræn Bysteds, og siden 1983 på spillesteder og festivaler med “De Lyse Nætters Orkester”, Lars Lilholt Band, samt med Johnny Madsen og Allan Olsen i Dalton.

Restaurant Guldkronen er medsponsor på arrangementet, og der bliver mulighed for at nyde en koncertmiddag på restauranten inden koncerten starter kl. 20.00.

Billetter til koncerten kan erhverves på foreningen GUF’s hjemmeside www.guf-strib.dk.