Ejendomsinvesteringselskabet Morning Star ApS har købt erhvervsejendommen på Vesterballe 29 i Fredericia, der tidligere husede PKI Lim.

Erhvervsmanden Henrik Rasmussen har med sit ejendomselskab købt Vesterballevej 29. Ejendommen skal nu huse flere virksomheder og allerede nu kan han melde udsolgt.

Ejendommen rummer 3600 m2 ekstra byggeret – som vil betyde, at flere virksomheder kan flytte til. Foto: AVISEN

– Det er gået stærkt. I stueplan har Noisecare A/S lejet sig ind. Virksomheden, der producerer lydabsorberende hegn og støjværn, får nordisk- og europæisk salgskontor i rammerne. I alt kommer der 6-8 arbejdspladser her, fortæller Henrik Rasmussen og fortsætter:

– På førstesal får CI-Tron A/S kontor. Rådgivervirksomheden skal i første omgang bruge plads til 8-10 medarbejdere. Samtidigt har vi lejet lokalerne øverst oppe til en landsdækkende entreprenørvirksomhed, der sender 16-24 arbejderspladser til Fredericia.

På grunden er der 3600 m2 ekstra byggeret, og det er målet at udnytte det til fremtidige udlejning.

-Potentialet er stort, og jeg forventer klart, at vi kommer til at udvide på matriklen. For Morning Star ApS er det en langsigtet investering. Ejendommen rummer et væld af muligheder, og allerede nu viser det sig i form af arbejdspladser, der tilfalder Fredericia. Der er derfor også gode muligheder i fremtiden, siger erhvervsmanden, der altså kan melde alt udsolgt pt., hvor virksomhederne allerede er ved at flytte ind

Ros til Fredericia

– Vi har efterhånden arbejdet sammen med Fredericia Kommune og Business Fredericia i en del år, og jeg må sige, at det samarbejde har fungeret exceptionelt på alle parametre. Derfor skal der også lyde en stor tak til de to samarbejdspartnere, der har været suveræne til at arbejde med ejendommene og ikke mindst formidlingen af kontakter.

Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer er også meget tilfreds.

– Det er en fantastisk udvikling at være vidne til, og at det nu kaster så mange arbejdspladser af sig allerede viser, at man er en seriøs samarbejdspartner. På sigt kan det blive til op mod 100 arbejdsplader.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer