Nu kommer det frem i småbidder, hvor meget kommunalbestyrelsen har svigtet. Det bliver også klart, at det har kostet Fredericia Kommune millioner af kroner, måske et tocifret mio. beløb, at kommunalbestyrelsen med Jacob Bjerregaard Jørgensen i spidsen har svigtet deres ansvar ved ikke at have eller bringe sig indsigt i, hvorfor så mange ledere og mellemledere ser ud til at være opsagt. 3 kommunaldirektører opsagt i løbet af 7 år. Det peger ikke på de ansatte som svigtende, men det peger på de ansættende. De har ikke været i stand til at læse situationen godt nok.

Utrolig meget peger på Jacob Bjerregaard Jørgensen, som den der ikke er i stand til at læse de mennesker der ansættes. Dernæst peger det på især den socialdemokratiske gruppe med Søren Larsen som leder. Han har ikke sammen med den socialdemokratiske gruppe været i stand til at løfte den opgave, de hver især har sagt ja til. De skulle med Søren Larsen i spidsen have sagt fra på et meget tidligere tidspunkt. Men det fortæller vel egentlig, at heller ikke Søren Larsen har evnen til at kunne læse mennesker, hvilket er en nødvendig lederegenskab.

Karsten Byrgesen er nu ude med, at det også er for dårligt, men han glemmer, at han absolut har et medansvar for, at det er gået som det er.

Hvis vi som borgere i Fredericia kommune skal tage vort demokratiske ansvar på os, så vil det være vanskeligt at stemme på nogen af de nuværende kommunalbestyrelsesmedlemmer til efteråret. De har alle i større eller mindre grad været medansvarlige, men det er især den socialdemokratiske gruppe, der har svigtet og fralagt sig ansvar. Det håber jeg tydeligt kommer til udtryk til efteråret. Indtil valget den 16. november kan hvert enkelt kommunalbestyrelsesmedlem få mulighed for at klargøre, hvilken form for ansvar de vil tage på sig.

Jens Jørn Pedersen · Sanddalvej 4 · Fredericia

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Ove Nygaard
Ove Nygaard
18:38 - 28. februar 2021 18:38

Kort og godt: Alle partier har ladet sig forblænde af “den brede konstituering”, som den nu afgåede borgmester har stået for, og nu har de alle travlt med at profilere sig frem imod det valg, som uafvendeligt kommer den 16. november 2021, og hvor ingen, jeg gentager INGEN, af de nuværende byrådsmedlemmer fortjener genvalg. Jeg forudser en endnu mere hårdhændet udskiftning, end de kandidater, der i øjeblikket har travlt med selvpromoverende beskrivelser af deres “resultater og hensigter” i dagspressen, forestiller sig.

Karen Møberg
Karen Møberg
10:43 - 2. marts 2021 10:43

Kommunalbestyrelsen har intet formået, det har endog ikke været muligt at komme i kontakt med dem, for ingen har svaret på noget som helst, de sad jo alle godt lunt på taburetterne med poster, man nødig ville undvære for pengenes skyld, for hvis man udtalte sig, blev disse poster frataget et medlem, for der var kun en person, som styrede Fredericia diktatorisk i afgrunden, og det var den afgående Borgmester, imens de andre så stiltiende til. Borgmesteren var kun omgivet af marionetdukker, der rettede ind efter hans retningslinjer, derfor skal kulturen ændres på hele Rådhuset, og det kan kun ske i forbindelse med en større udskiftning af både politiker og personale, hvis ikke man vil have mere af det samme.

Karsten Byrgesen
Karsten Byrgesen (@karstenbyrgesen)
22:30 - 2. marts 2021 22:30

Den opmærksomme borger må have bemærket, at de fleste Socialdemokratiske indlæg på byrådsmøderne afsluttes med endeløs ros til de kommunale medarbejdere. Måske ikke så sært når flere af politikerne selv er kommunalt ansatte – og så alligevel. Med Bjerregårds afgang og en Personalechef og Kommunaldirektør der er på orlov kommer skeletterne, og med dem, sandhederne ud af skabene. Det røde S tæppe er skubbet til side. Jeg kan ikke fortænke medarbejderne i at have oplevet utryghed og frygt ved at stille spørgsmål om ledelsen eller rettere sagt styringen. Det førte til tavshed , dårligt arbejdsmiljø og opsigelser. Det er er en kendt sag, at socialdemokratiske medlemmer og sympatisører trives på rådhuset og har fornægtet og fortsat fornægter den virkelighed der har udviklet sig de seneste syv røde år.