Mange danskere er sendt hjem, en hel del med børnene også. Hvad kan man få en hverdag til at gå med? Hvis man tager ud fra efterspørgslen hos Fredericia Isenkram, så er det i køkkenet de fleste aktiviteter foregår. 

Som altid er der et smil på læberne af Daniel Huusman når man træder ind i butikken. Han står i disse dage alene i butikken, fordi Corona har givet et markant fald i omsætningen. Det er dog ikke alle vareområder der oplever det store fald. 

“Nu har jeg ikke solgt en Bitz tallerken i tre uger, men til gengæld har jeg de sidste fjorten dage solgt mere bageudstyr end en her julehandel. Det er faktisk lidt vildt”, fortæller Daniel, inden han løber op til kassen, hvor en kunde vil købe en blomsterkasse. Det leder jo naturligt også over i hvad der ellers er. Foråret har meldt sin ankomst, og selvom vejret på det sidste er blevet mere svingende, så har vi været heldige indtil nu – og vejrudsigten for næste uge indikerer det samme.

https://demezamode.dk/
Annonce

“Vi sælger mange af de her haveting. Det er især blomsterkasser og altankasser jeg får langet over disken, men det er faktisk meget blandet i de forskellige forårsting”, forklarer Daniel, på vej ned til bageafdelingen igen.

“Vi har jo også de her kits til bolcher, der er alt hvad man skal bruge – undtaget vand og sukker – og så kan man ellers bare gå igang med at lave sine egne bolcher derhjemme med børnene. Der er lidt forskellige smage, og er man rigtig kreativ kan man da godt købe to bokse og blande hele fire smage sammen. Men konen og jeg har holdt os til to smage ad gangen”, siger han med et grin.

“Så er der også sæt til flødeboller. Der er der komplette sæt, men der er også bare løse bunde og andre ting man kan bruge til det. Det er meget i køkkenet at folk udfolder deres kreative evner”, fortsætter han.

Det er dog ikke kun de kreative ting der er blevet mere tid til. Daniel kan berette om, at der formentlig er mange lokale der har fået ordnet en god gang hovedrengøring. “Vi har lige fra starten haft et stærkt sortiment i rengøringsprodukter. De har også vist deres værd i denne tid, hvor rigtig mange har været forbi for at købe diverse forskellige rengøringsting”, fortæller han.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer