Klokken 05.26 opdager et vidne en rude blive knust til forretningen Blue City, der udbyder elektronik i Vejle.

En hvid varevogn var parkeret ude foran forretningen, mens tre gerningsmænd har stjålet flere telefoner, og kørt med dem i varevognen. Vidnet får hurtigt fat på Sydøstjyllands Politi, og de får indhentet gerningsmændene, der holder ind på en rasteplads. Da gerningsmændende får øje på Sydøstjyllands Politi, løber de alle fra bilen med tyvekosterne, og Sydøstjyllands Politi sætter efter dem med hunde. Her får hundende færden på den ene af dem, men de to andre er stadig på fri fod.

Manden viste sig at være en 32-årig mand fra Rumænien. Han har i dag klokken 16 været fremstillet i grundlovsforhør, hvor han er blevet varetægtsfængslet. Da grundlovsforhøret var afsluttet, kørte Sydøstjyllands Politi ham tilbage til arresten, hvor han afventer svar på, hvor længe han skal sidde varetægtsfængslet.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.