Sommeren står for døren, positivteten spreder sig i takt med genåbninger og det er på tide at hylde dem som gør deres bedste, hver eneste dag i Fredericia. I samarbejde med AVISENs læsere og seere laver vi en guide til, hvor man får de bedste oplevelser i Fredericia.

Det er er derfor, at AVISEN nu i samarbejde med vores læsere deler vores erfaringer og hælder stjernedrys ud over de butikker, de behandlere eller dem der skaber de bedste oplevelser i byen. Snart er alt forhåbentligt ved det gamle, og hverdagen kan så småt begynde at vende tilbage.

Vi har derfor udvalgt nogle kategorier som udgør en bred vifte af, hvad Fredericia har at byde på.

Hvor finder man eksempelvis det mest moderne tøj, som bliver langet over disken med superservice? Hvor får man et måltid i de rette rammer serveret med kærlighed, der giver genlyd i maven? Hvor er det, at vi handler kaffe, kaffekanden, brillerne, apotekervarerne, dagligvarerne, blomsterne som gør, at vi bliver ved med at komme tilbage til butikken og fylde posen? Hvor er det, vi tager hen, når vi skal have velvære eller vil have den rette fremtoning? Hvor er det, at vi går hen og får de helt store oplevelser, det kunne være musik, kunst eller i det hele taget bare, hvad får det helt store smil frem på læben af fredericianerne – en tur i Madsby Parken, Trelde Næs, Sanddal, Herslev eller?

Vi ser ikke nogen, der er bedre til at vurdere disse ting end fredericianerne og i særdeleshed vores læsere og seere. Derfor er det nu op til jer at være med til at kåre og finde de største juveler Fredericias pulverserende erhvervsliv og oplevelsesjungle. Kategorierne er som følger:

  • Bedste café / restaurant
  • Bedste tøjbutik
  • Bedste detailbutik
  • Bedste velvære / skønhed
  • Bedste oplevelse

– Fredericias byliv er forandret massivt de seneste syv år. Nu giver vi vores læsere muligheden for at stemme på de bedste i byen inden for fem kategorier. Samtidig vil vinderne blive præmieret med lækkerier og æren, siger Ansvarshavende chefredaktør, Andreas Dyhrberg Andreassen, og slutter:

– Derfor vil vi i den kommende tid bringe artikler i en serie, vi kalder: “Vores Fredericia”. Allerede nu kan man dog sende nomineringer til redaktion@avisen.nu. Fra den 15.juni til 1. august kan man stemme på favoritterne.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Lise Pedersen
Lise Pedersen
21:06 - 3. maj 2021 21:06

Café Mairs, helt bestemt☕🤩 Dedikeret, og helt sin egen.
Selv gæsterne er venlige og omgængelige – god stemning.

Trine Larsen
Trine Larsen
10:38 - 4. maj 2021 10:38

Kurts kaffebar – den skønneste lille café – med det bedste kaffe – skønne omgivelser og skøn betjening..
USO – bedste tøjbutik med det fedeste tøj og personale der virkelig forstår at klæde en på – altid et smil og lille snak.
Den Engelske – skønneste sted at få sin frokost og en enkelt øl – føler sig altid velkommen.
Café Mairs – skøn lille restaurant med det dejligste mad lavet fra bunden – smager skønt og visuelt så lækkert.

Lasse
Lasse
13:46 - 4. maj 2021 13:46

Jeg glæder mig til at høre om de steder, man kan besøge hvis man er på B-holdet.

På forhånd tak

Laura Petterson
Laura Petterson
21:35 - 8. maj 2021 21:35

Synes klart at byens ældste og populære spisesteder som Cafe K og Lille Italia skal nomineres. Sammen har de to steder over 50 års Fredericia historie! 😍 
Derudover så er kanalbyen også en mulig kandidat da det er en god oplevelse i byen.