I fremtiden skal det være muligt at uddanne sig til politibetjent andre steder end i Brøndby, mener regeringen. Regeringen vil også øge optaget af politielever og derfor er Fredericia en oplagt mulighed, da rammene omkring en politiskole er til stede.

Politiet har flere gange lavet øvelser i fæstningsbyen, og med indkøbet af Bülows Kaserne som nyt uddannelsescampus samt Fredericias attraktiv placering lige midt i Trekantområdet, er byen oplagt til at huse en jysk politiskole.

Men andre byer som Herning og Sønderborg vil også kæmpe for, at de kommer i betragtning, når beslutningen skal tages om en politiskole i den jyske hede.

En af dem, der vil tale Fredericias sag på Christiansborg, er nyvalgt folketingsmedlem for Dansk Folkeparti, Susanne Eilersen.

– Vi bliver nok mange om budet, da flere byer er interesseret i, at få en ny politiskole til deres by. Men der er ingen tvivl om, at jeg vil gøre mit til, at Fredericia bliver nævnt som en oplagt mulighed for at huse en politiskole, udtaler Susanne Eilersen (DF).