FC Fredericia har tabt tre gange til FC Helsingør på udebane. I aften mødes holdene igen, og direktør Stig Pedersen tror på sejr.

FC Fredericia vandt i tirsdags 8-0 i pokalturneringen, i aften gælder det FC Helsingør i NordicBet ligaen, og det bliver ikke en let kamp, selvom hjemmeholdet tabte 6-0 til VB.

– Vi skal huske, at Helsingør spillede en god kamp mod VB, indtil VB fik åbnet op for scoringerne i første halvleg. Det kunne lige så godt være gået den anden vej, siger Stig Pedersen.

FC Fredericia står stærkt til aftenens kamp.

– Vi skal knække koden. Det er klart – som jeg sagde tidligere på ugen, så skal vi spille et nyt hold sammen. Vi har nogle andre typer i år, det er både i forsvar, på midtbane og i angreb. Det bliver spændende at se i aften, siger direktøren.

Helsingør faldt sammen i sidste sæson efter flere måneder som nummer 1 – hvad er det for et hold i år?

– Altså først og fremmest skal vi huske, at vi har tabt tre gange på deres kunststofbane. De lå til at rykke op i sidste sæson, men fik et større sammenbrud. Det væltede for dem. De vandt en kamp i slutspillet, og det var desværre mod os, fortæller Stig Pedersen og uddyber:

– Det er traditionelt et hold, vi har haft det svært imod, og det forventer jeg også, vi kan få i aften. De slog Hvidovre i pokalturneringen forleden. Det betyder noget at vinde. Så vi skal op at ramme max niveau i aften for at få point med hjem fra Helsingør. Jeg ved godt, at de tabte 6-0 til Vejle, men de havde en god periode inden, det gik galt. I fodbold er det marginalerne, der tæller, og det går ikke altid den rigtige vej.

FC Fredericia ser stærke ud i aften

Efter tirsdagens 8-0 sejr, og efter flere træningsminutter i benene, vurderer direktør Stig Pedersen, at holdet er klar i aften.

– Vi er klar i aften. Som udgangspunkt er de fleste spillere klar. Der er et par stykker, der er tvivlsomme, men vi kommer til at stille med et godt hold fra start i aften, vi har en stærk trup, slutter direktøren.